0

2018-a përfundimisht ishte vit plot me ngritje dhe rënie. Ngadalë, por sigurt po shkojmë drejt 2019-s dhe çdokush është plot parashikime se çfarë do t’u sjellë viti që po vjen.

Të shpresojmë që ky vit do të sjellë risi për të gjithë, transmeton Telegrafi.

BRICJAPI

Bëhuni të gatshëm të shkëlqeni! Është koha juaj! Do të filloni të ndiheni shumë mirë për shkak të shkathtësive që i keni.

Ekziston shansi që do të fillojnë të realizohen disa gjëra të reja të cilat mbase i keni filluar në të kaluarën për shkakun që jeni aq i kënaqur me shkathtësitë tuaja. Kujdes nga vështirësitë në marrëdhëniet emocionale.

Do të detyroheni vërtet të jeni i përqendruar në ruajtjen e romantikës këtë vit. Në këtë rrugë do të keni disa pengesa. Mirëpo nëse mbani kokën lart dhe të arrini t’i kapërceni ato, ju jeni ai tek i cili të tjerët duhet të marrin shembull.

AKREPI

Energjitë tuaja të reja do të shkëlqejnë! Jeni i kthjellët, i freskët dhe vital! Të gjithë do të vërejnë vibracionin tuaj energjik. Mirëpo, këtë vit do të përjetoni edhe disa rënie.

Ato në fund vetëm sa do t’ju forcojnë dhe vërtet, në krahasim me shenjat e tjera, do të mund t’i zgjidhni me lehtësi.

Këtë vit ju presin dy raste. Mund të shkoni në udhëtim në një shtet tjetër, apo mbase në vend të kësaj do të keni një udhëtim mendor/shpirtëror. Dashuria do të jetë e fuqishme, posaçërisht në muajin gusht.

VIRGJËRESHA

Ky vit do të jetë juaji. Gjendja juaj mendore dhe fizike këtë vit do të jetë në shkëlqim e sipër. Përgatituni, do të keni një vit të shkëlqyeshëm.

Nëse keni mbijetuar këtë vit, mund të bëni çdo gjë. Fillimi i vitit do të duhej të rridhte pa kurrfarë problemesh. Pas muajit maj mund të hasni në disa pengesa.

Bëhuni i kujdesshëm në vendin e punës. Ekzistojnë disa gjarpërinj në atë sferë së cilës nuk i intereson suksesi juaj më i mirë.

BINJAKËT

Viti i ri do të jetë i fuqishëm për ju. Jeni të gatshëm edhe në vitin 2019. Ky do të jetë viti juaj. Do të lini pas të gjitha ndjenjat dhe gjërat negative – koha është për një fillim të ri.

Problemet me lidhjet tuaja do të fillojnë të zgjidhen. Mos lejoni që gjërat negative të marrëdhënieve të ngufasin të ardhmen e shndritshme e cila po ju vjen. Nëse ndiheni se të tjerët jua dëshirojnë të keqen apo që po përpiqen t’ju dëmtojmë, vetëm largohuni nga ata.

Ata nuk e meritojnë kohën dhe energjinë tuaj. Po ju arrijnë shumë gjëra të bukura.

SHPËRNDAJE