0

Duda Balje veçohet për stilin e saj të veçantë.

Ish deputetja komentohet për sharmin dhe elegancën që e posedon.

Si çdo vit edhe kësaj radhe nuk mungoi urimi i saj dedikuar përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

E veshur me një fustan të kaltër teksa vuri në pah linjat e përsosura ajo shkroi: Gëzuar ditëlindjen shteti im i bukur, i cili mori mijëra pëlqime brenda pak minutave.

SHPËRNDAJE