0

Janë dy motrat shumë të njohura për publikun.

Fjala është për Safeten dhe Sahiden të cilat janë shumë të dashura dhe shumë aktive, shkruan ORAinfo.

Ato gjithashtu janë shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Dy motrat janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën dhe këtë nuk hezitojnë ta shprehin edhe para publikut.

Sot motrat Mustafa janë duke qëndurar në Austri. Atje ato janë përballur me dicka të pazakontë në këtë kohë.

Në Austri sot ka rënë borë dhe kjo duket se i ka befasuar shumë motrat Mustafa. /ORAinfo/

SHPËRNDAJE