0

Këngëtares Edona Llaloshit i ndodhi një fatkeqësi në kanagjeqin e Gresës.

Pasi që edhe dy ditë do të martohet, Gresa mbrëmë ka mbajtur kanagjegjin me familjarët dhe koleget e saj, shkruan “Kosovarja”.

Ishtë natë madhështore, ku secila në mënyrën e vet kanë përzgjedhur të duken madhështore.

Në mesin e kolegeve nuk mungoi as e madhja Edona Llalloshi, në komplete të bardha ajo ka mahnitur me pamjen.

Por, fatkeqësisht gjatë mbrëmjes i ndodhi diçka e papritur ku edhe e ndau me ndjkësit e saj.

Zingjirin që kishte në qafë iu është kapur në tavolinë, saqë sipas videos që ka publikuar shihet që mjaft me vështirësi e kaloi këtë situatë.

Ndryshe, Gresa ka mbajtur kanagjegjin në një nga restorantet në Prizren kurse dasma e saj do të zhvillohet në Prishtinë.

SHPËRNDAJE