0

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në ‘Hell’s Kitchen’.

Një konkurrent i “Hell’s Kitchen” e ka rrëzuar përtoke shef Renato.

Gjithçka ndodhi kur shef Renato hedh tiganin me patate të Eusebios, ndërsa ky i fundit revoltohet e fillon të ofendojë. Më pas konkurrenti përplas banakun në nerva e sipër dhe e përplas në tokë shefin Djall.

Ky veprim i pandodhur më parë ka shkaktuar përjashtimin e tij nga emisioni.

Video e këtij momenti është publikuar edhe në faqen e emisionit në Instagram.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/renato-mp4-2″]

SHPËRNDAJE