0

Ja çka po ju bën kunatave Learta.

Reja e Shyhrtes po del të jetë edhe një biznismene mjaft e suksesshme.

Ajo tani ka në pronësi dy dyqane një me fustana për femra dhe një me rroba për fëmijë, shkruan Kosovarja.

E duke qenë se shpesh bën reklama të ndryshme ajo çdo herë për modele ka zgjedhe kunatat e saj.

Edhe sot tek sa përgatit fotosesionin e ri si modele i ka zgjedhë prapë kunatat dhe vajzën e saj Elirën.

Eh, po edhe të donte më të bukura s’do i gjente.

SHPËRNDAJE