0

Pas lindjes së djalit, prapë festë në familjen e Andrra Destanit.

Nuk ka shumë ditë që Andrra Destani u bë nënë për herë të dytë.

Ajo prapë solli në jetë një djalë, të cilit ia vendosi emrin Ayan.

E sot Andrra ka një arsye tjetër për të festuar, po aq e veçantë sa ajo e ditëve më parë.

Gjyshja e Ansit dhe Ayanit feston ditëlindjen.

Është Amdiu vëllau i Andrrës ai që bëri urimin e parë për nënën e tyre Kadiren.

“Urime ditelindjen mami ma e mira n’bote”, shkroi ai.

SHPËRNDAJE