0

Gresa e zbulon se cilën nga vajzat e do më shumë Shkurte Fejza.

Shkurte Fejza gjithmonë tregon raportin e lakmueshme që e ka me tri vajzat e saj, Gresën, Besianën e Agnesën.

Ato kujdesen që të shprehin dashurinë e tyre që kanë për familjen duke publikuar imazhe të ndryshme së bashku, shkruan Kosovarja.

Ndonjëherë Gresa di edhe si ta ngacmojë nënën e saj, duke bërë shaka sa i për ketë dashurisë që ka ndaj saj dhe motrave.

Duke publikuar një imazh të Shkurtës me motrën e vogël, Agnesën ajo shkroi: Më të voglën ma shumë e donë.

Sigurisht kjo ishte një shaka e bukur nga ajo, pasi Shkurta gjithmonë deklarohet që është e bekuar me vajzat që ka.

SHPËRNDAJE