0

Idris Nebi Taskan është një prej aktorëve më të pëlqyer të kinematografisë turke.

Ai me rolet e tij u bë i njohur dhe shumë i suksesshëm jo vetëm në publikun turk por edhe në atë të huaj.

Në publikun shqiptar ai u bë i njohur me rolin e tij të ‘Jasinit’ në serialin, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Së fundi në rrjete sociale ka çarkulluar një foto aspak e mirë e tij ku ai duket shumë i dobët dhe pa flokë. Në këtë gjendje s’e keni parë ndonjëherë ‘Jasinin’./ORAinfo/

SHPËRNDAJE