0

Tuna dhe Patrisi janë dy personazhe shumë të përfolura.

Kohët e fundit siç duket janë bërë trend puthjet në buzë mes prindërve e fëmijëve sado që nuk preferohet një gjë e tillë.

Natyrisht që imazhet e tilla ka raste kur kritikohen mjaft shumë, por edhe kur arsyetohen me atë se thjesht është shprehje e dashurisë e prindit ndaj fëmijës.

Zakonisht i kemi parë nënat ato që e kanë bërë një gjest të tillë, por së fundmi është Patrisi i Tunës ai që ndau një foto duke u puthur në buzë me djalin.

Ju duket normale apo pak e tepruar?

SHPËRNDAJE