0

Gjatë kësaj jave, pritet që Gresa Behluli, vajza e Shkurtës, t’i jap fund beqarisë.

E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndëri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.

Ai është Lulzim Ibrahimi, biznesmen i njohur derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina.

Burri i Gresës duket paksa më në moshë se ajo.

SHPËRNDAJE