0

Ermira dhe Goldi janë ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Pasi që kanë një përkushtim të madh në rrjete sociale, në të shumtën e kohës kalojnë në lajm, shkruan Kosovarja.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/goldag1-mp4″]

Duke jetuar një jetë luksoze, ajo e tregon që kanë një ambient të bukur në shtëpi.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.

SHPËRNDAJE