0

Qëndresa dhe Labi janë shumë të dashur për publikun.

Ata janë martuar para disa vitesh dhe kanë një vajzë, shkruan ORAvip.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Qëndresën sot e pyetën se kush ia ka bërë grimin, e ajo u përgjigj se shumicën e kohës vet./ORAvip/

SHPËRNDAJE