0

Kaq bukur e me stil duket gruaja e Shpend Ahmetit.

I pari I Prishtinës, SHpend Ahmeti, është një nga personazhet më interesant të politikes vendore, kjo pasi ai ka vizione ndryshe dhe politika e tij nuk konsiston në strategji standarde të politik-bërjes.

I shkolluar, me përvojë, I emancipuar dhe padyshim një nga njerëzit inovativ që ka njohur skena jonë politike.

Sigurisht që Shpend Ahmeti nuk do të bënte një zgjedhje dosido as në dashuri. Bashkëshortja e tij Ardiana është gjithashtu e shkolluar, edukuar dhe e rafinua, shkruan Kosovarja.

Ndonëse punon shumë, ajo nuk është nga ato gra që duan patjetër të duken.

Megjithatë, zonja e parë e Prishtines është mjaftë në formë dhe ka shumë shije.

SHPËRNDAJE