0

Ajo vazhdon të jetë personazh shumë i përfolur.

Arta Elezaj e ka shfrytëzuar këtë të premte që të tregojë se nuk është në Kosovë.

Ajo ka postuar disa fotografi në rrjetin social Instagram, ku ka mbi 219 ndjekës për të treguar se ka filluar pushimet e saj.

Modelja dhe aktorja kosovare është e njohur si njëra prej modelëve që udhëton në shumicën e vendeve ekzotike në botë.

Përjashtim bën viti 2020, viti i pandemisë Covid-19, ku Arta nuk kishte arritur që të realizojë agjendat e veta të udhëtimeve ashtu si kishte bërë dy vite më parë.

SHPËRNDAJE