0

Anita me urim të veçantë për Dautin.

“Gjenerali pa maskë i luftës…”, urimi i veçantë i Anitës për Dautin.

Ish-deputeti Daut Haradinaj feston sot ditëlindjen.

Në mesin e atyre që e kanë uruar, ishte edhe Anita Haradinaj. Përmes një postimi në Instagram, Anita u shpreh se e ka mikun më të mirë.

“Djali më i mirë i Shqiptarisë, Gjenerali pa maskë i luftës dhe i paqes!! Shoku im më i miri i më të mirëve. Gëzuar ditëlindja paçveq gëzime në jetë. Daut Haradinaj”, ishte urimi i Anitës për Dautin.

SHPËRNDAJE