0

Anita: S’pat qare pa m’puthë pak.

Anita dhe Ramushi njihen prej vitesh.

Anita me profesion si gazetare e Ramushi si politikan ishin pikërisht profesionet e tyre që bënë të takohen dyshja e të lindin shkëndijat e dashurisë mes tyre, shkruan Kosovarja.

Në korrikun e vitit 2021 bëjnë plot 18 vite martesë. Vite të lumtura e të mbushura plot hare edhe me tre fëmijët e tyre.

Ndonëse Ramushi është nga Deccani por ai është një tip mjaft modern sa i përket raporteve me gruan, gjë të cilën shpesh e ka zbuluar edhe Anita në intervista.

E hic më pak se kjo foto që ka sjellë Anita e dëshmon modernitetin e Ramushit kur është në pyetje gruaja, pavarësisht angazhimeve për zgjedhjet e 14 shkurtit nuk po mungon as angazhimi i tij bashkëshortor.

Tek sa shkëmbejnë një puthje të zjarrtë Anita shkruan: S’pat qare pa m’puth pak.

SHPËRNDAJE