0

Përvjetor i rëndësishëm, Andrra i bën një dedikim romantik Sinanit.

Çifti i njohur i showbizit, Sinan Hoxha dhe Andrra Destani, festuan dje përvjetorin e fejesës.

Në rrjetet social, Andrra ka bërë një dedikim romantik për Sinanin.

“Shpresoj që gjithmonë të gjejmë dashuri dhe komoditet tek njëri-tjetri. Shpresoj që të jemi të bekuar me akoma më shumë vite bashkë! Gëzuar ditën e fejesës dashuria ime”, ka shkruar Andrra krahas një fotografie në Instagram.

Këngëtari Sinani Hoxha dhe Andrra Destani janë martuar në gusht të vitit 2015, ndërsa në vitin 2016 martesa e tyre është bekuar me një djalë, të cilin ata e kanë pagëzuar me emrin Ansi. Çifti janë në pritje të fëmijës së dytë.

SHPËRNDAJE