0

Kjo është vajza bukuroshe e Alma Bektashit.

Ka kohë që Alma Bektashin nuk e kemi parë askund.

Nuk po bënë këngë të reja e nuk po këndon, por nuk është as pjesë e programeve për zbulimin e talentëve.

Gjithsesi, ajo mbetet ylli i muzikës dhe programeve të këtij formati, që njerëzit e duan shumë sidomos për origjinalitetin që e karakterizon, shkruan Kosovarja.

Këngëtërja ka faqen e saj në Instagram, ku kohë pas kohe poston ndonjë gjë nga jeta e saj, por edhe të bijen Anisen, që tashmë është bërë tamam zonjushë.

SHPËRNDAJE