0

Aida Doçi ndan imazhin më të mirë me nënën dhe motrat.

Aida tashmë është një ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Me postime nga më të ndryshmet, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje të madhe për publikun, shkruan Kosovarja.

Në një foto së bashku me nënën dhe motrat, këngëtarja reflekton krejt pozitivitet pranë tyre.

Për më shumë, shikojeni imazhin në vijim.

SHPËRNDAJE