0

Aida Doçi me një moment romantik me burrin e saj.

Aida Doçi që nga dita kur është martuar nuk po ndalet duke postuar momente të ndryshme bashkë me burrin e saj.

Pasi që është tejet aktive për ndjekësit që ka, pozat e shumta nuk mungojnë asnjëherë, shkruan Kosovarja.

Me poza nga më të ndryshmet, dhe me një përkujdesje të madhe në paraqitjet fizike, ajo shkëlqen kudo që është.

Këtë herë, në një ambient përrallorë ajo ndau një moment të bukur duke e përqafuar në ballë burri i saj.

SHPËRNDAJE