0

Agnesa Vuthaj dhe Emina Cunmulaj janë dy modelet shumë të njohura shqiptare, njëra nga Kosova e tjetra nga Shqipëria.

Që të dyja kanë qenë të shpallura Miss, dhe tani që të dyja janë shumë të suksesshmë ne profesionet e tyre.

Përderisa Agnesa jeton në Kosovë dhe menaxhon biznesin e saj ‘Agnesa Vuthaj’, Emina është e martuar në Amerikë dhe atje ushtron profesionin e modeles.

Si duket të dyja janë takuar në një mbrëmje dhe janë fotografuar bashkë, e ajo çka bie është se që të dyja janë vëshur në të zezë./ORAinfo/

SHPËRNDAJE