0

Afrona Dika me formën interesante të vetullave.

Afrona Dika sot ka sjellë një ‘selfie’ nga Zvicra.

Bashkëshortja bukuroshe e Bleros është shfaqur e thjeshtë e natyrale si zakonisht.

E vëmendje mori forma e vetullave të modeles, një form interesante si shumë të ngritura lartë.

A po ju pëlqejnë?

Rikujtojmë, se Afrona dhe Blero ka një vit e gjysmë që janë martuar.

SHPËRNDAJE