0

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri, kohët e fundit dukshëm ka shtuar provokimet e saj.

Tahiri gëzon një peshë ideale dhe ky fakt duket ta ketë gëzuar atë.

Teksa shfaqet me një fizik kaq të formësuar, ajo tregon edhe të brendshmet e saj.

Ndonëse nënë e një djali, Tahiri nuk e ka problem të shfaqë edhe më shumë se sa që duhet.

SHPËRNDAJE