0

Adelina Ismaili hyn në mes të betejës së Taynës dhe Dafinës.

Adelina Ismaili është pozicionuar në përplasjen mes Dafinës dhe Taynës.

Reperja ka shpërndarë diss-in në profilin e saj duke u shprehur:

“Si më ka ikur kjo. Tjetër nivel. Të flasim për komplekset babe”.

Adelina ka realizuar edhe një bashkëpunim me Rinën por si duket kjo nuk e ka penguar në pozicionimin e saj për Taynën në këtë mes.

SHPËRNDAJE