0

Ajo është tejet e bukur, atraktive, por edhe e suksesshme.

Adelina Berisha është një këngëtare që tërheqë vëmendje në shumë aspekte.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, ajo në shumë raste kalon në lajm me pozat që publikon.

Duke u njohur për ndryshime të shumta, ajo në çdo situatë duket bukur dhe e veçantë.

Edhe në këtë imazh të fundit që ka publikuar, Adelina tregon që nga flokët e bardha është kthyer në të mbyllta.

Një ndryshim drastik nga këngëtarja.

SHPËRNDAJE