0

Tani është bërë yll, por shikoni si dukej Adelina Berisha para operacioneve plastike.

Janë hyr në ‘modë’ operacionet plastike.

Thuajse të gjitha figurat publike kanë bërë ndërhyrje drastike, duke ndryshuar komplet pamjen e tyre.

Këtyre intervenimeve nuk i’u ka shpëtuar as këngëtarja Adelina Berisha të cilën nëse e mbani mend në fillim të karrierës ajo dukej krejt ndryshe.

Duke mbushur buzët, fryrë mollëzat, ndërhyrje tek vetullat ajo tani është shndërruar ne një femër tejet joshëse.

Këtë mund ta shihni në imazhet në vazhdim, dhe të rikujtoni se si dukej ajo.

Dallimi është si nata me ditë, apo?

SHPËRNDAJE