0

Teuta Krasniqi është ndër aktoret më të dashura për publikun tonë.

Hyri në ekran si vajzë e thjeshtë e sot vështirë ti afrohet kush për suksesin e arritur.

Hapat e saj të parë i filloi me modelizëm duke përfaqësuar shumë sfilata dhe pista të ndryshme, e që pastaj dalë nga dalë iu fut edhe modelizmit, duke lënë gjurmë të vazhdueshme me profesionalëm dhe shkathtësitë e saj.

Me plot pasion e dëshirë iu bashkëngjit edhe aktrimit, ktu ku ngeli për vite me rradhë, dhe duke ia siguruar vetes edhe epitetin e producentes më të kërkuar në vend.

Të gjitha këto profesione që ka ndër vite artistja, iu kujtohen të gjithëvë nga pak dhe i kanë ditur pothuajse një pjesë e konsiderueshme e masës.

Por, që do të bënte pjesë në ndonjë videoklip e madje atë tek Aida Buraku, kujt nuk do i shkonte mendja.

Dhe kjo po që është shembull për tu ndjekur kjo pasi që rolet e saj, e përkushtimi në punë, e kanë dëshmuar shpesh kapacitetin e saj artistik.

SHPËRNDAJE