0

Ajo është ndër këngëtaret me të dashura për publikun shqiptar.

Leonora Jakupi është e vetmja këngëtare brenda familjes.

Ajo është ndër ata emra të mirënjohur për publikun shqiptar, që u bë e famshme këtu e rreth 25 vite më parë.

Këngëtarja është bërë hit falë krijimeve të bukura muzikore, por edhe paraqitjes së saj elegante.

Bukuria e Leonora Jakupit nuk kishte se si të mos binte në sy. Edhe sot është e pa krahasueshme dhe gjithë sharm, shkruan Kosovarja.

Leonora është e vetmja këngëtare brenda familjes. Vëllai dhe motra e saj nuk kanë pasur e nuk kanë lidhje me muzikë.

Vëllai i këngëtares, ndonëse shumë i pashëm dhe me gjithë mundësinë për tu bërë i njohur, ai as nuk ka pëlqyer e as nuk e pëlqen që të jetë i mediatizuar.

Këtë gjë e di shumë mirë këngëtarja, që është përpjekur maksimalisht ta mbaj larg vëmendjes së medias dhe publikut imazhin e vëllait

SHPËRNDAJE