0

Ajo është ndër këngëtaret me të dashura për publikun.

Ajo është ndër këngëtaret e pëlqyera të estradës, e cila për dekada me radhë ju ka shoqëruar përmes këngëve të zhanrit popullor.

Është kjo këngëtarja e njohur kosovare, Vjollca Buqaj, e cila përmes zërit dhe paraqitjeve ka bërë për vete numër të madh të fansave.

Krahas zërit të veçantë, Vjollca shquhet edhe për bukurinë dhe thjeshtësinë që e shfaqë përmes paraqitjeve.

Krahas ditëve të sotme, këngëtarja e rregulluar shihet se ka qenë edhe vite më parë.

Kjo shihet nga disa imazhe në internet, të cilat janë bërë rreth 20 vjet më parë, shkruan rtv21. Përveç stilit, këngëtarja e njohur nuk shihet se ka ndryshime të mëdha në pamje.

SHPËRNDAJE