0

Kaltrina Mikushnica është ndër moderatoret më të dashura për publikun tonë.

Ajo është aktive në rrjete sociale dhe nuk heziton të publikoj momente nga jeta e saj.

Ndryshe nga postimet tjera ajo që ju bie në sy të gjithëve është një story që ajo ka publikuar në Instagram, ku tregon pijen e saj të preferuar.

Është e vendit ku më së shumti pihet “çaj rusi” në Kosovë, siç thonë, andaj dhe ndoshta s’duhet të na habisë se Kaltrina i pi më shumë se 70 çaja brenda një dite.

Kjo dëshmon që ajo nuk e fshehë lavdërimin dhe krenarinë për këtë veprim.

SHPËRNDAJE