0

Labinot Gashi e tashmë edhe familja e tij janë shumë të njohur për publikun.

Agnesa Gashi, dikur modele, e sot blogere në Instagram, përditë propozon stile të ndryshme, për çka edhe pëlqehet nga ndjekësit e shumtë.

Agnesa, pejanja e bukur, e njohur edhe si motra e Labit të është nënë e lumtur e dy djemve.

Ndonëse nënë, ajo ende duket si në të 18-tat e saj, madje edhe më sharmante dhe më fresh.

Agensa që e shohim të veshur me brendet më të famshme botërore, tashmë është shndërruar edhe në imazh shoubizi, pasi shpesh është pjesë e shtypit rozë.

SHPËRNDAJE