0

Vendi u trondit nga ngjarja tragjike që ndodhi dje në Istog.

Pas një tentim vjedhjeje të bankës, humbi jetën plaҫkitësi dhe një anëtar i Policisë së Kosovës.

E tashmë kanë dalur detaje të reja për plaҫkitësinë, Kamer Metaj ,që humbi jetën dje.

Sipas informacioneve i ndjeri, vite më parë në shtetin Gjerman kishte kryer një krim.

Bëhet fjalë për krim ndaj gruas të tij, e për të njejtën vepër kishte vuajtur gati dy dekada prapa grilave.

Me ty kthyer në Kosovë i njejti vazhdoi të merrej me biznes familjar, kishte hapur një dyqan e merrej me bujqësi.

Pra, vite më parë, edhe gruaja e tij, humbi jetën nga duart e Kamer Metajt.

SHPËRNDAJE