0

Mbrëmë Elita dhe Gjika janë bërë për herë të parë prindër.

Djalin e tyre ata e pagëzuan me emrin Zëri, i cili u komentua shumë, shkruan ORAinfo.

Por, vetëm pas 24 orësh që Zëri lindi, diҫka mjaftë e ҫuditshme ndodhi në Instagram.

Për kohë kaq të shkurtër janë hapur rreth 20 llogari në Instagram, në emrin e Zërit./ORAinfo/

SHPËRNDAJE