0

Përputhen vazhdon te mbetet emisioni më i pëlqyer në Shqipëri.

Erjoni ka folur edhe për lidhjet e konkurrentëve të tjerë që janë ende në emision dhe janë në lidhje jashtë.

Erjonin sa është ai në dijeni që dikush është ende në emisionin “Për’puthen” por që kanë lidhje jashtë.

“Po, ka. Madje ai konkurrenti që e dinë shumë mirë cili është, jemi parë me atë nga makina në makinë, ai ka qenë i shoqëruar me një femër, është konkurrent mashkull”, ka thënë Erjoni.

Sipas tij, ai në një moment i tha atij që “është më mirë të largohet ose ai do ia bëj një video”.

SHPËRNDAJE