0

Mund të jetë dasma më e vecant nga gjitha ato që kemi parë deri më tani.

Në shihet derisa nusja vallëzon me burrin e saj dhe vjehrren e saj.

Ajo ka emocionuar të pranishmit.

 

SHPËRNDAJE |