0

Kryetari i shoqatës “Konsumatori”, Selatin Kaçaniku, e cila merret me mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit, ka publikuar disa video në të cilat shihen produkte të krimbura.

Në një paketim orizi ai ka incizuar krimba brenda, duke shprehur shqetësimin e tij për rrezikun nga ushqimi që konsumojmë.

“Qytetarë të nderuar, kujdes me ushqimet dhe kujdes çka e ku po blini se, ja kqyrni këtë bubin e vogël se si po lëvizë në këtë paketë që është pjesë e kuzhinës tonë… pas e ka dhe afatin dhe kqyrni vet ju lutem kujdes se shkum dom… ishalla po na pshton Zoti”, ka shkruar Kaçaniku.

 

SHPËRNDAJE |