0

Fundet e gjata kohë më parë kanë qenë ndër më të përdorurit nga vajzat.

Por, tash e një kohë nuk janë konsideruar si “In”, shkruan ORAvip.

Këtë vit mund t’i vishmi, në fakt ata kanë qenë shumë trend dhe janë veshur në forma të ndryshme.

Varësisht nga ngjyra apo materiali i tij, mund të vendosni ju se si ta kombinoni.

Por, një formë me të cilën do të dukeshit shumë ‘In’, do të ishtë një fund i gjatë në formë lëkure gjarpri i kombinuar me një bluzë të thjeshtë e të lidhur poshtë.

Këtë kombinim mund ta bëni duke mbathur edhe një palë këpucë apo edhe ҫizme lëkure, njëngjyrëshe./ORAvip/

SHPËRNDAJE |