0

Një video shumë qesharake është shpërndarë në rrjetet sociale.

Video është bërë brenda një feste të ditëlindjes, ku disa vajza po festonin së bashku.

Mirëpo, pjesa më qesharake e kësaj video është momenti kur vajza po i frynte qirnjët dhe përplas fytyrën me torte.

Shihni videon:

SHPËRNDAJE |