0

Kush nuk i pëlqen shallat?

Në fakt, ky aksesor nuk del asnjëherë nga moda. Madje, një shall në flokët tuaj duket jashtëzakonisht bukur dhe sjell shumë freski dhe stil gjatë stinës së verës.

Shallin në flokë mund ta vendosni në shumë mënyra, kështu që nga dita në ditë të dukeni ndryshe dhe në të njëjtën kohë tepër tërheqëse, transmeton Klan Kosova.

Stili 1

Stili 2

Stili 3

Stili 4

SHPËRNDAJE |