0

Zakonisht eleganca mendohet të jetë për rastë më të veҫanta.

E gjatë ditës është bërë si rregull të vishemi më thjeshtë, p.sh me xhinse, një bluzë të thjeshtë dhe altete, shkruan ORAvip.

Por, jo të gjithë i përmbush një stil i tillë.

Disa e kanë në gjak elegancën edhe pse është bërë si trend që të mos jetë pjesë e ditës.

Por, ka një formë që të dukeni e tillë edhe gjatë ditës dhe të mos gjykoheni si e ‘tepruar’, shkruan ORAvip.

P.sh. mund të vishni një palë pantollona serioz me një ngjyrë të lehtë me një bluzë gjithashtu një ngjyrëshe si dhe një palë këpucë të pa ngarkuara.

Për ta kuptuar më mirë, mund të shihni një kombinim të përafërt më poshtë./ORAvip/

SHPËRNDAJE |