0

E diela është një ditë të cilën shumica e njerëzve e shfrytëzojnë për të fjetur pak më gjatë, pasi është ditë pushimi.

Por, ka të tillë që kanë rutin zgjimin herët dhe kafën e mëngjesit, disa në shtëpi e disa dalin jashtë, shkruan ORAvip.

E për ata që dalin jashtë për të pirë, duhet të mendojnë edhe se si të vishen e sidomos femrat që nuk dalin askund pa u kombinuar e rregulluar paksa.

Si të dukeni si një zonjë e vërtetë edhe për kafen e mëngjesit, ne iu japim një propozim.

Një palë pantollona me një ngjyrë të lehtë të kombinuar me një bluzë dhe këpucë të zeza të thjeshta do të ishin kombinimi perfekt.

Por, meqë koha ka filluar të ftohët, atëherë për mëngjes mund t’i kombinoni edhe një xhemper.

Për më tepër, shikoni vet një mundësi kombinimi më poshtë./ORAvip/

SHPËRNDAJE |